SOCLA

Socla: beproefde oplossingen voor vloeistoffenbeheer

Sinds 1951 is de SOCLA een erkend bedrijf op het gebied van water en beheer van stromende vloeistoffen.

SOCLA is ook het handelsmerk van een deel van onze productlijn op het gebied van netwerkbescherming en -regulering.

Ons assortiment van disconnectoren en kleppen is bestemd voor de bescherming van het drinkwaternetwerk, ongeacht het type exploitatie, huishoudelijk, stedelijk, landbouw of industrieel.

Anderzijds is het waterbeheer essentieel voor het comfortbehoud van de consument en voor het verbeteren van de energetische doeltreffendheid van de installaties. Ons assortiment van regelingskleppen en luchtregelaars voldoen aan deze twee nieuwe eisen.

Maximale bescherming van uw netwerken

Dankzij het grote productaanbod kan SOCLA inspelen op de belangen van bescherming en regulering in de beroepssector van het vloeistoffenbeheer:

  Terugstroombeveiligingen
Anti-verontreinigingsklep
Terugslagklep
Regelafsluiters
Toepassingen Bescherming van het drinkwaternetwerk en het verwarmings- , airconditionings- en besproeicircuit Bescherming van de netwerken (bv: EA251 aanbevolen voor montage na meter) Bescherming van het water-, pompstelsel-, waterleiding-, industrie-, landbouwnetwerk enz. Reguleren of beheren van druk, stroomsnelheid of een niveau in een installatie (bv. watertoren, bevloeiing enz.)
Assortiment Type BA, CAa en HA, HD Type EA, EB, EC en ED Kleppen met enkele of dubbele terugslag, met membraan, met bal, met axiale geleiding, met filter Beneden- en bovenstroom stabilisatieafsluiter,  differentieel stabilisatieafsluiter; hoogte; stroomsnelheidsbeheer, met elektrische bediening enz.
Aansluitingen DN 15 tot 250 DN 15 tot 250 mm DN 25 tot 600 mm DN 40 tot 300 mm
Goedkeuringen NF, ACS, Bureau Veritas, WRAS, Kiwa, VA, Uni, Belgaqua NF, ACS, Kiwa, Bureau Veritas, Belgaqua, VA Bureau Veritas, ACS ACS, WRAS
 

Dit essentiële productaanbod van SOCLA wordt eveneens aangevuld met andere verwante producten en accessoires:

Zuignappen:
om de lucht uit de installaties te verwijderen

Schokdempventielen:
ter bescherming van de installaties tegen overdruk

Zeeffilters:
ter bescherming van de onderdelen van de installatieafsluiters (verplicht bij bovenstroom van de SOCLA disconnectoren)

Watermeters: ondermeters:
(gebruikers) en van hoofdmeters (vrijstaande huizen, gebouwen, de industrie…)

Meet- en reguleringsaccessoires:
manometers, drains, elektromagnetische klep, luchttoevoerventielen

De pluspunten van onze producten

• De meest geavanceerd disconnectoren Dankzij een uniek technologisch ontwerp, hebben onze disconnectoren, waaronder de beroemde BA2860 zich een eerste plaats op de markt kunnen veroveren. SOCLA biedt eveneens een CRAN (overeenkomst voor jaarlijkse vervanging) om aan de eisen van jaarlijkse controle te voldoen die de wet oplegt.

• "NF" Kleppen tegen verontreiniging (beantwoordend aan de Franse norm, bv: EA251), met regelaar voor de waterdichtheid van de klep en met afvoer van de installatie.

• Een assortiment van ongeëvenaarde terugslagkleppen Een groot aanbod, van bedrijfszekere betrouwbaarheid, met verschillende technologieën die zijn afgestemd op de uiteenlopende voorwaarden op een bouwterrein (druk, waterdichtheid, spanningsverlies, vloeistoftype enz).

• Erkende keuringen NF, ACS, Veritas, WRAS, Kiwa, VA, Uni, Belgaqua

• Een productgarantie van 5 jaar

Wist u dat…

De naam SOCLA is een samentrekking van de oorspronkelijke juridische benaming SOciété des CLApets die in 1951 in Chalon sur Saône opgezet is. Sindsdien heeft het merk SOCLA internationale bekendheid verworven binnen de waterberoepensector.